Oferta dla przetwórstwa rybnego

Oferta dla przetwórstwa rybnego

Produkty rybne odgrywają wyjątkową rolę nie tylko w szeroko pojętej gastronomii, ale także w prywatnych kuchniach Polaków. Ryby są cennym źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3, pełnowartościowego białka, witamin A i D oraz składników mineralnych tj. jod, selen, potas, wapń i fosfor. Dzięki temu mają niezwykle pozytywny wpływ na nasze zdrowie. Cenimy je zarówno ze względu na wartości odżywcze, jak i unikalny smak i możliwość wykorzystania w przepisach pochodzących z kuchni całego świata.

Dlatego ważne jest, aby przetwórstwo rybne dysponowało odpowiednimi narzędziami w postaci dodatków funkcjonalnych i smakowych. W naszych mieszankach do ryb stosujemy wyłącznie naturalne zioła i przyprawy o wysokiej czystości mikrobiologicznej. Nie zawierają one alergenów oraz niekorzystnie działającego glutaminianu monosodowego. Dodane w odpowiednich proporcjach pozwalają wydobyć z ryb maksimum smaku i jednocześnie przedłużyć ich świeżość przy zachowaniu najwyższej jakości produktów mrożonych i świeżych. Dają także możliwość zwiększenia wydajności prowadzonej produkcji bez uszczerbku dla jej bezpieczeństwa.

Oferujemy:

  • produkty bez alergenów i glutaminianu monosodowego,
  • wysoką jakość docelowego wyrobu rybnego (zarówno świeżego, jak i mrożonego),
  • zastosowanie naturalnych przypraw o wysokiej czystości mikrobiologicznej,
  • bezpieczeństwo produkcji.
jugema